Nordisk Kombucha

Nordisk kombucha

Nyd sommeren med en lækker forfriskende kombucha til jeres tapas anretning eller frokost bord

 

HVAD ER KOMBUCHA

Kombucha er et levende produkt! Det er i bund og grund en fermenteret læskedrik, hvor en symbiose af bakterie- og gærkulturer (SCOBY = symbiotic culture of bacteria and yeast) arbejder sammen og omdanner den tilsatte sukker i urteudtrækket til alkoholer, organiske syrer og andre næringsstoffer, som giver kombucha sin let syrlige og meget friske smag. Det færdige resultat (selv kombuchaen) har en alkoholprocent på under 0,5.

 

 

vælg i mellem nedenstående variationer

HAVTORN KOMBUCHA   

32,- pr stk

33cl. Brygget på økologisk hvidtjørnblomst -og havtornbær. Denne kombucha smager let syrligt med et juice-agtig præg og med lette noter af appelsin. Passer godt til morgenbordet og desuden rigtig go’ til ost. Husk at vende den let for at få frugtkødet fordelt i flasken. Serveres iskold i et vinglas. Håndbrygget.

HINDBÆR KOMBUCHA  

32,- pr stk

33cl. Brygget på økologiske hindbærblade, humleblomst og hindbær. Vores sødeste kombucha, med let syrlig smag fører den tankerne over på smagen af ægte friskplukket hindbær. Den ægte hindbær smag. Hindbærbladene forstærker den friske smag af ren natur. Serveres iskold i et vinglas. Håndbrygget.

ARONIA KOMBUCHA 

32,- pr stk

33cl. Brygget på økologisk løvefod (urt), humleblomst og aroniabær. Den smager som duften af våd skov. Vores mest vinøse kombucha, med en kompliceret smagsprofil. Ideel til ost, fed mad eller som alternativ til alkohol. Serveres iskold i et vinglas.  Håndbrygget.

HUMLE KOMBUCHA

32,- pr stk

33cl. Brygget på de bedste humleblomster. Du kender måske smagen af en IPA som er fyldt med humle. Måske kender du smagen af humle fra helt almindelige øl. Når humle gennemgår fermenteringsprocessen ændres smagen og andre smagsnoter træder frem. Denne smager let syrligt, en smule bittert og er fyldt med citrusnoter. Lækker som alternativ til alkohol og god til mad. Serveres iskold i et vinglas. Håndbrygget.

CITRONVERBENA KOMBUCHA

32,- pr stk

33cl. Brygget på økologisk citronverbena, morgenfrue og humleblomst. Kender du endnu ikke urten: Citronverbena, så er det på tide. Det er nordens svar på citron, da den skønne urt smager kraftigt af citronskal. Smagen er let syrlig og YDERST frisk. Perfekt til en kombucha-jomfru. Serveres iskold i et vinglas.   Håndbrygget.

URTEBRUS

32,– pr stk

33cl. Urtebrus er vores luksus helse sodavand. Den er brygget med ægte økologiske urter og blomster som kan vokse i den nordiske natur: citronverbena, hvidtjørnblomst, morgenfrue, humle, kamilleblomst og vild timian. Smagen er mild og frisk. Serveres iskold i et vinglas. Håndbrygget.

HYBENBOBLER

32,- pr stk

33cl. Hybenbobler er vores luksus helse sodavand. Brygget med: økologiske hybenskaller,

sur-kirsebær, rosenblade, hvidtjørnblomster og kamilleblomster.

et lækkert alternativ til et kold glas rose vin. Serveres iskold i et vinglas. Håndbrygget.

error: Beskyttet indhold