Studenter menu 2020

Del siden på din facebook
Share on Facebook
Facebook

Studenter menu 2020

165,- pr pers.

min 15 pers.

Varmrøget laks anrettet på grov bulgur med tigerrejer, sommer grønt, citron og hjemmelavet dressing.

Breasola med jordbær, anrettet på sommer spidskål, feta, bær og spiselige blomster.

Kold anrettet kartoffelsalat, vælg i mellem:

Pesto kartoffelsalat eller klassisk kartoffelsalat i hvid dressing.

Kold anrettet grillet oksefilet, på bund af tomater, rødløg, peberfrugt,

babyblade salat mix vendt i hjemmelavet pesto.

Spegeskinke med melon og sommergrønt.

Hjemmebagt brødmix med bla. Taponade, humus eller pesto.

Tilvalg:

36,- pr pers.

Hjemmebagt mini kage haps, med topping af frugt og spiselige blomster.

28,- pr pers.

Frugt / grønt i sæson mix anrettet på planke.

 

———————————————————————————————————————–

Vil i selv grille kan vi tilbyde følgende tilbehør :


Student 2020 – Grill tilbehør 

pris 100.- pr pers.
(min 15 pers.)

• Hjemmelavet kartoffelsalat: vælg imellem pesto kartoffelsalat eller klassisk kartoffelsalat.

• 2 Slags Sommersalat, anrettet på planker.

• Små sommer kartofler vendt i rosmarin ( lun selv )

• Hjemmelavet Pesto, Humus, Aioli og syltede rødløg.

• Brødmix

———————————————————————————————————————–

Student 2020 – Stor Grill Tilbehør

149,- pr pers

(min 15 pers.)

• Rucola, mini tern af vandmelon, kogte marinerede rugkerner,
bagte kikærter, marineret pastinak og salt mandler.

• Grøn sommerspidskål, perlebyg, sort seasam, salt agurker, æbler, hasselnødder,

pomelo og spiselige blomster.
Hertil Rugbrøds crotons.

• Kartoffelsalat i olie-eddike-dressing med bagte rødbeder, squash og rødløg.

• Kartoffelsalat i klassisk hjemmelavet hvid dressing.

• 2 slags hjemmebagt brød.
hertil aioli og oliven tapenade.

• Oliven, Sweet drops, syltede rødløg,

humus, pesto, dressing.