Til firmaer og private i mindre grupper. pt fra 6-10 pers. iføge corona restriktioner 23 oktober
kold portionsanrettet juletapas
Juletapas 1.
129,- pr pers
Hvide Sild.
Hjemmelavet karrysild.
Fiskefilet citron og remulade.
Grillet andebryst på rødkålssalat.
Ris a la mande
Kirsebærsauce.
————————————————————
Juletapas 2.
159,- pr pers
Hvide sild.
hjemmelavet karrysalat.
Fiskefilet citron og remulade.
Grillet andebryst på rødkålssalat.
Ost, druer, kiks, abrikos chutney, hjemmebrændte mandler.
Ris a la mande
Kirsebærsauce.
————————————————————
Juletapas 3
179,- pr pers.
Varmrøget laks på grønkålsbund.
Fiskefilet, citron og remulade.
Glaseret hamburgerryg, jule appelsin.
Grillet andebryst anrettet på rødkålssalat.
Postej med surt, champignon og grønt.
Ost, druer, kiks, abrikos chutney, hjemmebrændte mandler.
Ris a la mande
Kirsebærsauce.
————————————————————
Tilvalg til tapas:
Rugbrød og madbrød incl. Smør 22,- pr pers.
Julefrokost buffet
Til grupper fra 6 – 10 pers.
Pr pers. 210,-
hvide Sild med hjemmelavet karrysalat
Varmrøget laks på grønkålsbund.
Æg og rejer, citron og mayo
Fiskefilet, citron og remulade. (Lun selv)
Glaseret hamburgerryg kold anrettet med appelsin og tranebær.
Kold anrettet And og rødkålssalat
Ost, kiks, druer, hjemmebrændte mandler og abrikos chutney.
Ris a la mande
Kirsebærsauce.
————————————————————
Tilvalg til buffet:
Rugbrød og madbrød incl. smør 22,- pr pers.
Obs: Topping og garniturer er efter sæson og årstidens frugt og grøn alle blomster der er brugt er spiselige og kan nydes som både smagsgivere og pynt. Der tages forbehold for udsolgte råvarer, hvorfor der kan tilbydes alternative råvarer i stedet.