Appetizers til kongens nytårstale kl 18.00:
Blinis med guacamole, tigerrejer og granatæble.
Retro tallerkenanrettet forret:
Bresaola, Avocado carpaccio med urter og tuncreme,
sylteri af rødløg, sennepskorn, kapers og spiselig blomst.
hertil:
trøffle mayo,basilikum pesto, smør og brødmix.
Hovedret:
Marineret Oksemørbrad.
Gastrosnedkeriet´s Nytårs kartofler.
portobello med krydderost, ristet serrano og kapers.
Hasselback rødbede med timian,hakkede ristede hasselnødder, hertil citron kryddersmør.
Gastrosnedkeriet´s nytårs sauce.
Nytårs tilbehør:
Et festfyværkeri af nytårssalat.
Rå marineret broccoli, bagte kikærter, hvidløg, rødløg, ristede kerner, semidryed tomater, blåbær, granatæbler, æbler, citron og nigellafrø.
Hertil Vinaigrette dressing.
Dessert:
Gastrosnedkerit´s nytårs cheesecake med champagne frugt gelé.
anrettet med frisk nytårs frugt.
3 retter 449,- ( Appetizer, forret og hovedret )
4 retter 489,- ( Appetizer, forret, hovedret og Nytårs dessert )
(Obs: der laves ikke særskilte og individuelle ændringer i menuerne denne dag.
der kan ikke afbestilles kuverter efter d 18 dec)
praktisk information:
Forretten, desserten samt nytårssalaten er anrettet ved afhentning.
Nem og udførlig vejledning til opvarmning af hovedretten er vedlagt.
Der er begrænset bestillinger til Nytårsaften, så det er efter først til mølle princippet 🙂
der kan bestilles via nedenstående kontakt formular eller pr E mail: gastrosnedkeriet@gmail.com
eller pr tlf. 29289686
Rigtig glædelig jul og et godt nytår
ønskes i af Signe & Karsten
Obs: Topping og garniturer er efter sæson og årstidens frugt og grønt, alle blomster der er brugt er spiselige og kan nydes som både smagsgivere og pynt. Der tages forbehold for udsolgte råvarer, hvorfor der kan tilbydes alternative råvarer i stedet.
