Appetizers til dronningens nytårstale kl 18.00:
blinis med rygeostcreme, rødløg og caviart.
Retro tallerkenanrettet forret:
Avocado carpaccio med urter,revet Comendante
fra sønderhaven,hakkede røgede og saltede mandler,
nytårs torsk og rejer.
Hertil persille pesto, surdejs brød med læsø sydesalt og smør.
Hovedret:
Oksemørbrad fra Kildegaarden Hadsund.
Nytårs kartofler.
hasselback rødbeder, med citrussmør og kapers.
portvins Svampesauce.
Nytårs tilbehør:
Et festfyværkeri af nytårssalat.
bla. Savoykål, frk friss pære, nigellafrø, citrus, blåbær, julefigner, appelsin, feta og sweetdrops.
Hertil Vinaigrette dressing.
Dessert:
petit fours, nytårs fromage i glas,
anrettet med frisk nytårs frugt.
3 retter 398,-
4 retter 449,-
(Obs: der laves ikke særskilte og individuelle ændringer i menuerne denne dag. der kan ikke afbestilles kuverter efter d 22 dec)
praktisk information:
Forretten, desserten samt nytårssalaten er anrettet ved afhentning.
Nem og udførlig vejledning til opvarmning af hovedretten er vedlagt.
Der er begrænset bestillinger til Nytårsaften, så det er efter først til mølle princippet 🙂
der kan bestilles via E mail: gastrosnedkeriet@gmail.com
eller pr tlf. 20674286 / 29289686
Rigtig glædelig jul og et godt nytår
ønskes i af
Signe & Karsten
Obs: Topping og garniturer er efter sæson og årstidens frugt og grøn alle blomster der er brugt er spiselige og kan nydes som både smagsgivere og pynt. Der tages forbehold for udsolgte råvarer, hvorfor der kan tilbydes alternative råvarer i stedet.